No items were found matching your selection.

Suntem o echipă de creativi într-un studio de branding din București. Experiența noastră în strategie, design, ilustrație și concept de ambalaj ajută companiile să își atingă potențialul de creștere în business. Construim povești frumoase pentru branduri de succes de peste 15 ani. Stilul nostru se bazează pe un design autentic, artistic, meticulos.

Ultimele lucrări

@AlexIcodin pe Instagram


Blog

Desene in note de cafea cu dragoste

Am discutat cu prietenul meu Marian Costache pe platforma Weinvent despre expozitia mea cu desene la cafea. Stiu ca lucrezi mai tot timpul pentru branduri …

Dezvaluiri din relatia mea cu inteligenta artificiala

M-au dat la gazeta de publicitate, scriu prostii, cum va place voua. E de Vineri, fresh de vara merge cu o lamaie. Are dezvaluiri din …


Clienți


George Butunoiu
headhunter

Alex Icodin e artist, de vreo 20 de ani numai la el vin când am nevoie de ceva legat de imagine. E foarte talentat, printre foarte puținii care nu poate să doarmă până nu te vede mulțumit de ce a făcut.

Madalina Mitru
director de marketing

Am apreciat intotdeauna colaborarea cu OpenView pentru creativitatea in abordare si atentia la detalii. Alex aloca mereu timp pentru a intelege exact ceea ce dorim iar conceptele creative livrate au fost mereu conectate cu cerintele, au avut rezultate foarte bune si au fost livrate in timp util!

Alexandru Popa
antreprenor

Întâlnirile noastre au fost insolite și interesante, despre culori, marketing, pisici, câini și păsări, perspective de dezvoltare ale firmei. Rebrandingul rezultat este senin grafic, serios și convingător deopotrivă.